ADP Placement Paper February 2012Hyderabad

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationHyderabad
  • CompanyADP Pvt. Ltd
  • Posted date on our Website21 February 2012

User Ratings

4 out of 5 based on 9 Ratings.
Here are the details of ADP Placement Paper February 2012 job in ADP Pvt. Ltd. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to ADP Placement Paper 2012. Here you will find ADP Placement Paper Pattern and Download questions of ADP Placement Paper February 2012 with Answers & Solutions.

ADP Placement Paper February 2012:-

1. A man starts from B to K, another starts from K to B, at the same time. After passing each other they complete their journeys in 3.33 and 4.80 hours respectively. Find the speed of the second man if the speed of the first is 12 km/ hr

a) 12 kms/hr b) 10 kms/hr c) 14 kms/hr d) Data inadequate

2. A train traveling at 40 kms / hr while inside the tunnel meets another train of half its length traveling at 60 kms / hr and passes it completely in 4.5 seconds. Find the length of the tunnel if the first train passes completely through it in 4 minutes 37.5 seconds.

a) 2000 meters b) 3000 meters c) 4000 meters d) 5000 meters

3. Lucia is a wonderful grandmother. Her age is between 50 and 70.Each of her sons have as many sons as they have brothers. Their combined number gives Lucia?s age. What is the age?

Ans: 64

4. There are two towers A and B. Their heights are 200ft and 150ft respectively and the foot of the towers are 250ft apart. Two birds on top of each tower fly down with the same speed and meet at the same instant on the ground to pick a grain. What is the distance between the foot of tower A and the grain?

Ans:90ft

5. Let x<0, 0<y<1, Z>1 which of the following is false:

A) (x2-z2)has to be positive.
B) yz can be less than one.
C) xy can never be zero
D) (y2-z2) is always negative

Ans. A.

6. If A's income is 25% less than B's ,by what % is B's income greater than that of A ?

A) 35%
B) 25%
C) 30%
D) None of these

Ans. D

7. What is the output of the program

void main()
{
int i,j,k,n=5;
clrscr();
for(i=5;i>0;i--)
{
j=1<i;
k=n&j;
k==0?printf("0"):printf("1");
}
getch();
}
// A. 00011
// B. 11110
// c. 11001
// D. 11100

Ans: B. 11110

8. What is the output of the program, if integer occupies 2 bytes memory?

union
{
int a;
char b;
char c[10];
}u1;
void main()
{
int l=sizeof(u1);
printf("%d",l);
getch();
}
// A. 13
// B. 10
// c. 16
// D. None of the above

Ans: B. 10

9. Which of the following is true about thread and process startup speed:
 
A) The startup of a thread is faster than a process.
B.) The process startup is faster as it is directly controlled by the OS.
C) They will be equal.
D) Depends on OS that is used. Faster on Windows98 slower on NT.

Ans. A

10. What causes “Thrashing” of a program :

A.) The constant swapping of program due to page faults.
B.) The inability of a program to get assess to a network resource.
C) A near overflow / underflow of a variable.
D) Assessing a memory area not allocated to the process.

Ans.
A

About ADP Pvt. Ltd:-

Automatic Data Processing, Inc. (Nasdaq: ADP), with nearly $9 billion in revenues and about 550,000 clients, is one of the world's largest providers of business outsourcing solutions. Leveraging over 60 years of experience, ADP offers a wide range of HR, payroll, tax and benefits administration solutions from a single source. ADP's easy-to-use solutions for employers provide superior value to companies of all types and sizes. ADP is also a leading provider of integrated computing solutions to auto, truck, motorcycle, marine and recreational vehicle dealers throughout the world.

Why ADP Pvt. Ltd - Why Should i join ADP Pvt. Ltd?:-


ADP enjoy a robust and diverse organization that provides unlimited career building opportunities and professional development programs. Working within supportive teams, our professionals collaborate to achieve common goals and are recognized for their individual achievements.

ADP has a comprehensive benefits program that includes medical, dental and vision.  We also are committed to offering you what we call “quality of life” benefits that will complement you both professionally and personally.  Health memberships, childcare, matching 401(k), pension plans, tuition reimbursement and flexible work time are just a few of these benefits.  And your benefits start on your first day of employment.
 

Contact Details:

Address of ADP Pvt. Ltd:-

Hyderabad

6-3-1091/C/1, 'Fortune 9',
Raj Bhavan Road Somajiguda, Hyderabad - 500 082
Ph: +91 40-23408600
Fax: +91 40-23406980
   

Pune


Bldg #3, SP Infocity, Pune-Saswad Road,
Hadapsar, Pune - 411 028
Ph: +91 20-66265200
Fax: +91 20-66265222

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments