2010 Cisco Placement PaperBangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyCisco
  • Posted date on our Website29 January 2011

User Ratings

1 out of 5 based on 3 Ratings.
Here are the details of 2010 Cisco Placement Paper job in Cisco. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Cisco Placement Paper 2010. Here you will find Cisco Placement Paper Pattern and Download questions of Cisco Placement Paper 2010 with Answers & Solutions.

2010 Cisco Placement Paper:-

1. Implement the NOR gate as an inverter.

2. What is the effect of temperature on the Icb in a transistor

3. What is the bit storage capacity of a ROM with a 512*4 organisation?

4. What is the reason of the refresh operation in dynamic RAM's ?

5. Suppose that the D input of a flip flop changes from low to high in the middle of a clock pulse.Describe what happens if the flip flop is a positive edge triggered type?

6. In a sequential search, what is the average number of comparisons it takes to search through n elements ?

Ans: (n+1)/2.

7. What is the size of the array declared as double * X[5] ?

Ans. 5 * sizeof ( double * )

8. A binary search tree with node information as 1,2,3,4,5,6,7,8 is given. Write the result obtained on preorder traversal of the binary search tree ?

Ans : 53124768

9. If size of the physical memory is 232-1, then what is the size of the virtual memory ?

10.

S -> A0B
A-> BB|0
B-> AA|1
How many strings of length 5 are possible with the above productions?

 int i=0xaa
      char *p;
      p=(char *)i;
      p=p>>4;
      printf("%x",p);
      ans:0x000000a;
 
11.
      union
      { char *p;
      int i;
      char b;
      }
      main()
      {
      --
      p=(char*)malloc(8*sizeof(char));
      }
      what is the size of union?

12. A triangle ABC is given, a line DE is paralel to base side and that cuts the triangle. The ratio of area of triangle to the area of trapezium .given DE/BC=3/5.

13. Four concentric circles are given. The radius of 1st circle is x.next is 2x,then 3x and 4x. given that area b/w 2nd and 1st is A and 4th and 3rd circles being B.find ratio of A to B

14.

main()
{
int a;
printf(?%d?,scanf(%d,&a));
}
wats o/p of this pgm. What will b printed

ans :0

15. arrays base address is 1000?.array is a[5][4]..then wat is de
correct address of a[4][3]?
ans:1056

16.
main()
{
int *i;
int s=(int *)malloc(10*sizeof(int));
for (i=0;i<10;i++)
{
printf(?%d?,i*i)
}
whats the output?

17. What is the size of the array declared as double * X[5]

ANS: 5* sizeof (double *)
 
18. A binary search tree is given and asked to write the preorder traversal result.
 
19. If size of the physical memory is 2^32-1, then the size of virtual memory......

20. (3*4096+15*256+3*16+3). How many 1's are there in the binary representation of the result.
     
ANS: 10

 

At Cisco (NASDAQ: CSCO) customers come first and an integral part of our DNA is creating long-lasting customer partnerships and working with them to identify their needs and provide solutions that support their success. The concept of solutions being driven to address specific customer challenges has been with Cisco since its inception. Husband and wife Len Bosack and Sandy Lerner, both working for Stanford University, wanted to email each other from their respective offices located in different buildings but were unable to due to technological shortcomings. A technology had to be invented to deal with disparate local area protocols; and as a result of solving their challenge - the multi-protocol router was born. Since then Cisco has shaped the future of the Internet by creating unprecedented value and opportunity for our customers, employees, investors and ecosystem partners and has become the worldwide leader in networking - transforming how people connect, communicate and collaborate.

Cisco has a proven track record of successfully capturing market transitions. Beginning in 1997 with the reality that Voice and Video would all be one, moving to the Networks of Networks in 2000 and the Network becoming the platform for all related technologies and the core of customer solutions, and the most recent market transition of Collaboration and Web 2.0 technologies. We owe much of this to our customers - as listening to their needs, ideas, challenges, etc. help define the future and what is needed for their success. Customers guide our strategy and we stay ahead of market shifts so that we are ready to help our customers evolve, as their industry and needs evolve.

Why Cisco - Why should i join Cisco?:-

Industry benchmarks and surveys show networking is one of the highest paid jobs in IT today. With the current worldwide demand for networking professionals, having a Cisco Certification will certainly help you stand out from the crowd of hungry networking professionals. Cisco Certification also puts you in an enviable position to achieve your career goals. Here’s how Cisco Certifications can give you an edge over others:

    * Gain professional recognition and respect worldwide
    * Distinguish yourself with specialized knowledge and skills
    * Leap up the career ladder with faster promotions and higher pay
    * Enjoy greater career opportunities
    * Be entrusted with more challenging projects and responsibilities
    * Be in high demand in the fastest-growing area in IT
 

Contact Details:

Address of Cisco:-

BANGALORE

2nd floor
Brigade South Parade
10, M.G. Road
Bangalore - 560 001
Karnataka
India
Phone: +91 80 4159 3000
Fax: +91 80 2532 7282
   
CHENNAI

Unit No 511, 5th floor
Raheja Tower
177, Annai Salai (Mount Road)
Chennai
Tamil Nadu
India

KOLKATA

Apeejay Business Centre
8th Floor, Block A
Apeejay House
15, Park Street
Kolkata - 700016
West Bengal
India
Phone: +91 33 4400 1000
Fax: +91 33 2217 1137
   
MUMBAI

6th floor
IL & FS Financial Centre
Plot C-22, G-Block
Bandra Kurla Complex
Bandra (East)
Mumbai - 400051
Maharashtra
India
Phone: +91 22 4043 4000
Fax: +91 22 2653 3703

NEW DELHI

Birla House (East Tower)
7th, 8th and 9th floor
25, Barakhamba Road
New Delhi - 110001
India
Phone: +91 11 4261 1000
Fax: +91 11 2376 6126

PUNE

Pride Silicon Plaza
106-A, Ground Floor
Senapati Bapat Road
Next to Chatushringi Temple
Pune - 411016
Maharashtra
India
   
HYDERABAD

8-2-618/2
Level 3
Reliance Humsafar Building
Road No 11, Banjara Hills
Hyderabad - 500 034
Andhra Pradesh
India
Phone: +91 40 4031 7000
Fax: +91 40 4031 7777

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments