2010 Tata Elxsi Placement PaperBangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyTata Elxsi
  • Posted date on our Website29 January 2011

User Ratings

2 out of 5 based on 2 Ratings.
Here are the details of 2010 Tata Elxsi Placement Paper job in Tata Elxsi. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Tata Elxsi Placement Paper 2010. Here you will find Tata Elxsi Placement Paper Pattern and Download questions of Tata Elxsi Placement Paper 2010 with Answers & Solutions.

2010 Tata Elxsi Placement Paper:-

 1.
      int a=9;
      switch(i)
      {
      printf("hello");
      case 9 : printf("abc");
      break;
      default : printf("def");
      }
      what would be the output ?
 
 2.

      int z[3]={1,2,3};
      int *p=&z[1];
      int x=*p++;
      printf("%d",x);

3. some ques. on memory allocation so clear ur funda of memory allocation properly

4. To declare a boolean variale in C what method we follow ans. using bit feilds

5. What does painter's algo. is for in graphics ans. don't know
 
6. Which is more efficient calling a function by its name or by using a pointer to the function

7. External functions and external variables are all global

8. A B C D E are 5 boys and find the ages of them given

     1) B-A = 5
      2) B>A
      3) D>F
      4) E-D<2
      5) D-F > 2
      6) All of the above are false
 
9. About the graphics similar to java function draearc drawrect, find the area, center by giving values to function   
    
drawarc.
      1. about process ( os )
      2. stacks (data struct..)
      3. graphs ( binary trees)
      4. time complexity of the c program they had given
      5. c program ( recurrsion find the no. of print stat exec. in the recu. func. ans. 4)

10. How many triangles are formed in a octagon. Ans: 56( check the answer)

11. A hexagon is fitted in to a circle of radius r. perimeter of the hexagon is ? ans: 6r

12. Max. difference between two birthdays of a man.

13. 365days, b. 366days c. 4 years d. 8years

14. which is greatest no. between 2300 and 3200? Ans: 3200

15. which is the greatest no divisible by 101100 -1?

16. in a school no of boys is twice that of the no of girls. Half of the girls are in hostel. If the no of girls in hostel are 5 then what is the total no of students in the school.

Ans:30.

17. in how many ways 7 girls and 4 boys can be seated in a circle such that all boys sit together?

Ans: 4! 7!


18. a passenger train with speed 60kmph and a goods train with speed 20kmph are moving from a station X to Y. the passenger train reaches 50 mins before the goods train then what is the distance between X and Y?

ans: 25km

19. one travels at a speed of 40kmph for some distance and 60 kmph for some distance total distance of 240km is traveled in 5 hrs. for how much time he traveled with 40 kmph.( not sure abt the question it is in the same fashion)

20. the time taken to move around a circle of radius 21 is 44 min. then what is the time required to move around the hexagon of radius 42?

Ans: 84
 

Tata Elxsi is a design company that blends technology, creativity and engineering to help customers transform ideas into world-class products and solutions.

A part of the $100 billion Tata group, Tata Elxsi addresses the communications, consumer products, defence, healthcare, media & entertainment, semiconductor and transportation sectors. This is supported by a network of design studios, development centers and offices worldwide. Key services include embedded product design, industrial design, animation & visual effects and systems integration. Tata Elxsi is a listed company.

Contact Details:

Tata Elxsi Limited
ITPB Road, Whitefield
Bangalore 560048
India
(CIN-L85110KA1989PLC009968)
+91 80 2297 9123
+91 80 2841 1474

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments