2011 Bank of Baroda Placement Paper - IMumbai

  • CategoryBanking
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyBank of Baroda
  • Posted date on our Website14 April 2011

User Ratings

0
Here are the details of 2011 Bank of Baroda Placement Paper - I job in Bank of Baroda. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Here you will find 2011 Bank of Baroda Placement Paper - I with Answers and Solutions

2011 Bank of Baroda Placement Paper - I:-

1. Sum of smallest six digit no. and greatest five digit no. is:

a. 199999

b. 201110

c. 211110

d. 1099999

e. None of these

Ans:- A


2. Value of 112 * 54. is :

a. 6700

b. 70000

c. 76500

d. 77200

e. None of these


Ans:- B

3. The divisor is 10 times the quotient and 5 times the remainder if remainder is 46 then dividend is :

a. 4236

b. 4306

c. 4336

d. 5336

e. None of these

Ans:- D


4. A four digit no. divisible by 7 becomes divisible by 3 when 10 is added to it the largest such no. is :

a. 9947

b. 9987

c. 9989

d. 9996

e. None of these

Ans:- B

5. If it is possible to make only one meaningful word with the Third, Seventh, Eighth and Tenth letters of the word COMPATIBILITY, which of the following would be the last letter of that word ? If no such word can be made, give ‘X’ as your answer and if more than one such word can be formed, give your answer as ‘Y’.

(A) I
(B) B
(C) L
(D) X
(E) Y

Ans : (B)

6. Four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which is the one that does not belong to that group ?

(A) Stem
(B) Tree
(C) Root
(D) Branch
(E) Leaf

Ans : (B)

7. How many meaningful three letter English words can be formed with the letters AER, using each letter only once in each word ?

(A) None
(B) One
(C) Two
(D) Three
(E) Four

Ans : (D)

8. In a certain code FINE is written HGPC.

How is SLIT written in that code ?

(A) UTGR
(B) UTKR
(C) TUGR
(D) RUGT
(E) None of these

Ans : (E)

9. If ‘Apple’ is called ‘Orange’, ‘Orange’ is called ‘Peach’, ‘Peach’ is called ‘Potato’, ‘Potato’ is called ‘Banana’, ‘Banana’ is called ‘Papaya’ and ‘Papaya’ is called ‘Guava’, which of the following grows underground ?

(A) Potato
(B) Guava
(C) Apple
(D) Banana
(E) None of these

Ans : (D)

10. The least no. which must be subtracted from 6709 to make it exactly divisible by 9 is :

a. 2

b. 3

c. 4

d. 5

e. None of these

Ans:- C

11.Which of the following types of Banks are allowed to operate foreign currency accounts ?

(1) Foreign Banks
(2) Regional Rural Banks
(3) Nationalized Banks

(A) Only i
(B) Only 2
(C) Only 3
(D) All 1,2and 3
(E) None of these

Ans (C)

12. Which of the following countries does not play International Cricket ?

(A) Russia
(B) England
(C) South Africa
(D) Pakistan
(E) India

Ans (A)

13. The money which Govt. of India spends on the development of infrastructure in country comes from the which of the following sources ? [Pick up the correct Statement(s)]
(1) Loan from World Bank/ADB etc
(2) Taxws collected from the people
(3) Loan from the RBI

(A) Only 1
(B) Only 2
(C) Only 3
(D) Both 1 and 2
(E) All 1,2 and 3

Ans (E)

14.
which of the following countries in the world is the biggest consumer of gold ?

A) USA
(B) Bangladesh
(C) Russia
(D) India
(E) None of these

Ans (D)

15. which of the following countries is NOT happy with the USA’s decision to award a cogressional Medal to Dalai Lama Oof Tibet ?

(A) India
(B) Pakistan
(C) Nepal
(D) Myanmar
(E) China

Ans (E)

16. Why the document you created at home displays with a different font at school?

Ans:- Because you have a different printer at school than at home Because you have a different monitor at school than at home
font you used at home is not installed on your school computer Because the version of Windows is different

 
17. Which keyboard shortcut centers selected text?

Ans:- Ctrl+C Alt+C There is no keyboard shortcut for this operation Ctrl+E

18. What is the default file extension for all Word documents?

Ans:- TXT WRD FIL DOC

19. Which key moves your cursor from one cell to the next in a table?

Ans:- Tab Shift Enter Ctrl+Enter

20.
How many different documents can you have open at one time?

Ans :- No more that three Only one As many as your computer memory will hold No more than your Taskbar can display
 

About Bank of Baroda:-

Starting in 1908 from a small building in Baroda to its new hi-rise and hi-tech Baroda Corporate Centre in Mumbai, is a saga of vision, enterprise, financial prudence and corporate governance

Bank of Baroda to the formidable heights of corporate glory. It is a story that needs to be shared with all those millions of people - customers, stakeholders, employees & the public at large - who in ample measure, have contributed to the making of an institution.
 

Working at Bank of Baroda- Why Should i Join Bank of Baroda?:-

Contact Details:

Address of Bank Of Baroda:-

Bank Of Baroda
Baroda Corporate Centre,
Plot No - C-26, G - Block,
Bandra - Kurla Complex,
Bandra (East), Mumbai-400051

Phone :(022) 6698 5000- 04
Fax    :(022) 2652 3500

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments