2011 Bank of Baroda Placement Paper - IIMumbai

  • CategoryBanking
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyBank of Baroda
  • Posted date on our Website14 April 2011

User Ratings

0
Here are the details of 2011 Bank of Baroda Placement Paper - II job in Bank of Baroda. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Here you will find 2011 Bank of Baroda Placement Paper - II with Answers and Solutions

2011 Bank of Baroda Placement Paper - II:-

1. Find the no. nearest to 99547 and exactly divisible by 687:

a. 98928

b. 99479

c. 99615

d. 100166

e. None of these

Ans:- C

2. The least no. by which 72 must be multiplied in order to produce a multiple of 112 is

a. 6

b. 12

c. 14

d. 18

e. None of these

Ans:- C

3. Which largest no. of 5 digits is divisible by 99:

a. 99909

b. 99981

c. 99990

d. 99999

e. None of these

Ans:-
C

4. 12. The sum of first 45 natural no is :

a. 1035

b. 1280

c. 2070

d. 2140

e. None of these

Ans:-  A

5. The units digit in the product of 771 * 659 * 3 65 is :

a. 1

b. 2

c. 4

d. 6

e. None of these

Ans:-  C

Directions—(Q. 6-10) Study the sets of numbers given below and answer the questions, which follow :

489 – 541 – 654 – 953 – 983

6. If in each number, the first and the last digits are interchanged, which of the following will be the second highest number ?

(A) 489
(B) 541
(C) 654
(D) 953
(E) 783

Ans : (C)

7. If in each number, all the three digits are arranged in ascending order, which of the following will be the lowest number ?

(A) 489
(B) 541
(C) 654
(D) 953
(E) 783

Ans : (B)

8. Which of the following numbers will be obtained if the first digit of lowest number is subtracted from the second digit of highest number after adding one to each of the numbers ?

(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) 4
(E) 5

Ans : (A)

9. If five is subtracted from each of the numbers, which of the following numbers will be the difference between the second digit of second highest number and the second digit of the highest number ?

(A) Zero
(B) 3
(C) 1
(D) 4
(E) 2

Ans : (B)

10. If in each number the first and the second digits are interchanged, which will be the third highest number ?

(A) 489
(B) 541
(C) 654
(D) 953
(E) 783

Ans : (D)

11. Mjority of rural people still prefer to go to which of the following for their credit needs ?

(A) Money lenders
(B) Foreign Bankers
(C) NABARD
(D) RBI
(E) None of these

Ans (A)

12. India has different categories of commercial banks.Which of the following is NOT one such categories ?

(A) Private Banks
(B) Commodities Banks
(C) Nationalized Banks
(D) Cooperative Banks
(E) Foreign Banks

Ans (B)

13.Which of the following types of Banks are allowed to operate foreign currency accounts ?

(1) Foreign Banks
(2) Regional Rural Banks
(3) Nationalized Banks

(A) Only i
(B) Only 2
(C) Only 3
(D) All 1,2and 3
(E) None of these

Ans (C)

14. Which of the following countries does not play International Cricket ?

(A) Russia
(B) England
(C) South Africa
(D) Pakistan
(E) India

Ans (A)

15. The money which Govt. of India spends on the development of infrastructure in country comes from the which of the following sources ? [Pick up the correct Statement(s)]
(1) Loan from World Bank/ADB etc
(2) Taxws collected from the people
(3) Loan from the RBI

(A) Only 1
(B) Only 2
(C) Only 3
(D) Both 1 and 2
(E) All 1,2 and 3

Ans (E)

16. In order to email a Word document from within Word:

Ans:-
Go to File/Send To/Mail Recipient Save the file as an email attachment Start Outlook and attach the file while open in Word. This is an impossible operation

17. Which keystroke will take you at the beginning or the end of a long document?

Ans:- Ctrl+PageUp and Ctrl+PageDown Shift+Home and Shift+End Ctrl+Home and Ctrl+End The only way is by using the right scroll bar

18. How many margins are on a page?

Ans:- Two (header and footer) Four (top, bottom, right, left) Two (landscape and Portrait) Two (top and bottom)

19
.In order to save a Word document as a web page you need to:

Ans:- Put the appropriate graphics and links on the document Save the document in simple text format Use your web browser as an editor and save as URL Save as HTML

20. A document in portrait prints:

Ans:- The same characters per line with the same document in landscape More characters per line than the same document in landscape Less characters per line than the same document in landscape Smaller fonts in order to fit the same amount of characters per line with landscape
 

About Bank of Baroda:-

Starting in 1908 from a small building in Baroda to its new hi-rise and hi-tech Baroda Corporate Centre in Mumbai, is a saga of vision, enterprise, financial prudence and corporate governance

Bank of Baroda to the formidable heights of corporate glory. It is a story that needs to be shared with all those millions of people - customers, stakeholders, employees & the public at large - who in ample measure, have contributed to the making of an institution.
 

Working at Bank of Baroda- Why Should i Join Bank of Baroda?:-

Contact Details:

Address of Bank Of Baroda:-

Bank Of Baroda
Baroda Corporate Centre,
Plot No - C-26, G - Block,
Bandra - Kurla Complex,
Bandra (East), Mumbai-400051

Phone :(022) 6698 5000- 04
Fax    :(022) 2652 3500

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments