2011 Unysis Placement PaperBangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyUnisys
  • Posted date on our Website07 February 2011

User Ratings

3 out of 5 based on 10 Ratings.
Here are the details of 2011 Unysis Placement Paper job in Unisys. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Unysis Placement Paper 2011. Here you will find Unysis Placement Paper Pattern and Download questions of Unysis Placement Paper 2011 with Answers & Solutions.

2011 Unysis Placement Paper:-

1. What is the output of the program
void main()
{
struct a
{
int i;
char *st1;
};
typedef struct a ST;
ST *str1;
str1=(ST*)malloc(100);
str1->i=100;
strcpy(str1->st1,"Welcome to Oracle");
printf(" %d%s\n",str1->i,str1->st1);
getch();
}
// A. core dump
// B. will not compile
// c. 100,Welcome to Oracle
// D. None of these
Ans: C

2. What is the output of the program
void main()
{
int i,j,k;
i=2;
j=4;
k=i++>j&2;
printf("%d\n",k);
if(++k && ++i<--j|| i++)
{
j=++k;
}
printf(" %d %d %d",i,-j--,k);
getch();
}
// A. 4,-3,2
// B. 5,-3,2
// c. 4,-2,2
// D. 5,-2,2
Ans: D

3. Find (7x + 4y ) / (x-2y) if x/2y = 3/2 ?

(a) 6 }
(b) 8
 (c) 7
(d) data insufficient

(Ans . C)



4. If 2x-y=4 then 6x-3y=?

(a)15
(b)12
(c)18
(d)10

Ans.. (b)


5. If x=y=2z and xyz=256 then what is the value of x?

(a)12
(b)8
(c)16
(d)6

Ans.. (b)


6. (1/10)18 - (1/10)20 = ?

(a) 99/1020
(b) 99/10
(c) 0.9
(d) none of these

Ans.. (a)


7. Pipe A can fill in 20 minutes and Pipe B in 30 mins and Pipe C can empty the same in 40 mins.If all of them work together, find the time taken to fill the tank

(a) 17 1/7 mins
(b) 20 mins
(c) 8 mins
(d) none of these

Ans.. (a)


8. Thirty men take 20 days to complete a job working 9 hours a day.How many hour a day should 40 men work to complete the job?

(a) 8 hrs
(b) 7 1/2 hrs
(c) 7 hrs
(d) 9 hrs

Ans.. (b)


9. Find the smallest number in a GP whose sum is 38 and product 1728

(a) 12
(b) 20
(c) 8
(d) none of these

Ans.. (c)


10. How many squares with sides 1/2 inch long are needed to cover a rectangle that is 4 ft long and 6 ft wide

(a) 24
(b) 96
(c) 3456
(d) 13824
(e) 14266


11. If a=2/3b , b=2/3c, and c=2/3d what part of d is b/

(a) 8/27
(b) 4/9
(c) 2/3
(d) 75%
(e) 4/3

Ans . (b)


12. 2598Successive discounts of 20% and 15% are equal to a single discount of

(a) 30%
(b) 32%
(c) 34%
(d) 35%
(e) 36

Ans . (b)

13.If an item costs Rs.3 in 99 and Rs.203 in 00.What is the % increase in price?

(a) 200/3 %
(b) 200/6 %
(c) 100%
(d) none of these

(Ans . A)


14.  5 men or 8 women do equal amount of work in a day. a job requires 3 men and 5 women to finish the job in 10 days how many woman are required to finish the job in 14 days.

a) 10
b) 7
c) 6
d) 12

(Ans 7)


15. A simple interest amount of rs 5000 for six month is rs 200. what is the anual rate of interest?

a) 10%
b) 6%
c) 8%
d) 9%

(Ans 8%)

16. A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses, the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary ?

(a) Rs.500
(b) Rs.1500
(c) Rs.1000
(d) Rs. 900

(Ans C)


17. The population of a city increases @ 4% p.a. There is an additional annual increase of 4% of the population due to the influx of job seekers, find the % increase in population after 2 years ?

18. The ratio of the number of boys and girls in a school is 3:2 Out of these 10% the boys and 25% of girls are scholarship holders. % of students who are not scholarship holders.?

19. Three pipes, A, B, & C are attached to a tank. A & B can fill it in 20 & 30 minutes respectively while C can empty it in 15 minutes. If A, B & C are kept open successively for 1 minute each, how soon will the tank be filled?

Ans.. 167 minutes.

20. A person walking 5/6 of his usual rate is 40 minutes late. What is his usual time?

Ans.. 3 hours 20 minutes.

About Unisys India:-

Unisys was began its operations in India in 1994 with an office in Mumbai. In 2004, Unisys started its global sourcing operations in Bangalore. Five years down the line, we have scaled up tremendously, both in terms of headcount and infrastructure to become a truly integral part of the company’s global delivery organization.

Why Unisys - Why should i join Unisys?:-


Unisys has state-of-the-art facilities in three locations, Bangalore, Mumbai and Hyderabad, boast of a unique combination of mature processes, sharp focus on tools and a team of highly talented and motivated employees who are engaged in a diverse range of functions including product development, application design and migration, customer support, enterprise computing and field operations back office.
 

Contact Details:

Address of Unisys India:-

Mumbai

Corporate Office


Unisys India Pvt. Ltd.
111/112 Solitaire Corporate Park
Andheri-Ghatkopar Link Road
Andheri (E)
Mumbai 400 093
India
Tel +91 (0)22 6668 1800
Fax+91 (0)22 6668 1801

Bangalore-Purva Premiere

Unisys Global Services India
(STP Div. of Unisys India Pvt Ltd.)
135/1, Residency Road,
Bangalore 560 025
India
Tel: +91 (0)80 4159 4000
Fax:+91 (0)80 4151 0040

Bangalore-SJR iPark

Unisys Global Services India
(STP Div. of Unisys India Pvt Ltd.)
SJR iPark, PLOT NO.13,14&15,
EPIP AREA, WHITEFIELD
Bangalore 560066
India
Tel: +91 (0)80 4032 3333
Fax:+91 (0)80 6616 4200
   
Hyderabad

Unisys Global Services India
DLF Building, 7th Floor,
DLF Cyber city, Plot No:129-132,
APHB Colony, Gachibowli,
Hyderabad 500019,
India
Tel: +91 (0)40 66241000

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

  • Sir, on which topic i should focus on to clear aptti n also to get into unisys......... Neethu Mary Judy, on 12-01-2012 Report Abuse

  • Sir, on which topic i should focus on to clear aptti n also to get into unisys......... Neethu Mary Judy, on 12-01-2012 Report Abuse

  • plz send me the recent unisys placements papers...............n on which topic i should focus on to clear aptti n also to get into unisys......... ashwini ks, on 27-10-2011 Report Abuse
Click to See more Comments