December 2011 Deloitte Placement PaperMumbai

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyDeloitte
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

0
Here are the details of December 2011 Deloitte Placement Paper job in Deloitte. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Deloitte Placement Paper December 2011. Here you will find Deloitte Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

December 2011 Deloitte Placement Paper:-

1. a certain organization has three committees. only two persons are members of all committees, but every pair of committees have three members in common. what is the least possible no of member of members on any one committee?

a)4 b)5 c)6 d) none of these.

ans:a)4

2. one bottle is half-full of oil and another bottle with twice the capacity is one quarter full of oil. if water is added so that both the bottles are full and the contents of both are then poured into a third bottle that is empty and large enough to hold the contents of both, what fractions of the contents in the third bottle is oil?

a)1/4 b)1/3 c)3/8 d)2/3

ans:b)1/3

3.In objective test a correct Ans score 4 marks and on a wrong Ans 2 marks are ---. a student score 480 marks from 150 question. how many Ans were correct?

a) 120
b) 130
c) 110
d) 150

Ans 130

4.An artical sold at amount of 50% the net sale price is rs 425 .what is the list price of the artical?

a) 500
b) 488
c) 480
d) 510

Ans 500

5. Father is 30 years older than the son. He will only be thrice as old as his son after 5 years. Fathers present age?

Ans: 40 years

6. If on an item a company gives 25% discount, they earn 25% profit. If they now give 10% discount, then wat % profit they make?(3 marks)

Ans: 35%

7.If x/y=4 and y is not 0 what % of x is 2x-y

(a)150%
(b)175%
(c)200%
(d)250%

Ans . (b)

8. On which of the following occasions would service be on the greatest number of lines disrupted.

(A) A snowy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(B) A snowy morning with the temperature at 45 degree farenheit
(C) A rainy afternoon with the temperature at 45 degree farenheit
(D) A rainy afternoon with the temperature at 95 degree farenheit

Ans.B

9. If A=2 and B=4 the value of @( / (*(A,B),B),A) would be

A) 2
B) 4
C) 6
D) 16

Ans. 2

10.Sum of A and B is given by

A) *(@(A, B), 2)
B) /(@(A,B),2)
C) @(*(A,B),2)
D) @(/(A,B),2

Ans. A.

About Deloitte:-

“Deloitte” is the brand under which tens of thousands of dedicated professionals in independent firms throughout the world collaborate to provide audit, consulting, financial advisory, risk management, and tax services to selected clients. These firms are members of Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), a UK private company limited by guarantee. Each member firm provides services in a particular geographic area and is subject to the laws and professional regulations of the particular country or countries in which it operates. DTTL does not itself provide services to clients. DTTL and each DTTL member firm are separate and distinct legal entities, which cannot obligate each other. DTTL and each DTTL member firm are liable only for their own acts or omissions and not those of each other.

Why Deloitte - Why Shoul i join Deloitte?:-

One of the benefits of a career at Deloitte is the number of options you can explore. To learn more, explore the list of our office locations. The map based search is not inclusive of all office locations so if you are unable to find the location you are looking for, please use the text search option for a complete list.

If you're ready for a career with a dynamic organization in an environment that fosters professional development and career advancement, you're ready for Deloitte. With 170,000 people in over 140 countries, Deloitte member firms serve more than 80 percent of the world's largest companies as well as large national enterprises, public institutions and successful fast-growing companies.
 

Contact Details:

Address of Deloitte:-

Deloitte
1-8-384 & 385, 3rd Floor, Gowra Grand,
S.P. Road, Begumpet,
Secunderabad 500 003
Hyderabad   
Andhra Pradesh

Deloitte
Level 7, Tower B, Building 10,
DLF Cyber City, DLF City, Phase II,
Gurgaon 122 002    
Haryana


Deloitte Centre,
Anchorage II , 100/2 Richmond Road,
Bangalore 560 025    
Karnataka

Deloitte
264-265, Vaswani Chambers
Opp. Old Passport Office, Dr. Annie Besant Road, Worli
Mumbai 400 030

Deloitte
7th Floor, ASV N Ramana Tower
52, Venkatnarayana Road / T. Nagar
Chennai 600 017    
Tamil Nadu

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments