December 2011 Mphasis Placement PaperMumbai

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyMphasiS
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

0
Here are the details of December 2011 Mphasis Placement Paper job in MphasiS. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Tech mphasis Placement Paper December 2011. Here you will find mphasis Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

December 2011 Mphasis Placement Paper:-

1.void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf("\n%d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}
Ans: 6

2.void main()
{
int i;
clrscr();
for(i=1;i<6;++i)
switch(i)
{
case 1:
case 2: printf("%d,",i++);break;
case 3: continue;
case 4: printf("%d,",i);
}
printf("%d",i);
getch();
}
Ans: 1,4,6


3. A person wants to meet a lawyer and as that lawyer is busy he asks him to come three days after the before day of the day after tomorrow? on which day the lawyer asks the person to come?

Ans: thursday

4. A person is 80 years old in 490 and only 70 years old in 500 in which year is he born?

Ans: 470

5. What does DLL stands for ?

a] Dynamic Language Library
b] Dynamic Link Library
c] Dynamic Load Library
d] None of the above

Ans : B

6. what is area of a Hexagon with side as 1unit

ans is 3*(sqrt(3))/2

7. if a sales man gets successive gain of 15% and 20% then his actual gain?

ans. 38

8. a string of pearls such that 1/3 is lost and of that 1/4th is missing, remaining is 20 then actual number of pearls?

ans. 40

9. A two digit number is 4 times to its sum of digits , when 9 is added to the number, the digits will get reversed. Then what is that number?

Ans
: 12

10. In town of 500 people, 285 read Hindu and 212 read Indian express and 127read Times of India 20 read Hindu and times of India and 29 read hindu and Indian express and 35 read times of India and Indian express. 50 read no news paper. Then how many read only one paper?

Ans: 45

About MphasiS:-

MphasiS consistently delivers Applications services, Infrastructure services, and Business Process Outsourcing (BPO) services globally through a combination of technology knowhow, domain and process expertise.

MphasiS supports G1000 companies around the world in the improvement of their business processes. Our unique strength lies in our ability to provide integrated solutions involving Applications, Business Process Outsourcing, and Infrastructure services capabilities. The convergence of technologies such as web services, workflow software and business performance monitoring along with business intelligence and customer focus drive all our services delivery offerings. Our emphasis is on developing flexible platforms that allow our clients to rapidly implement business processes with minimal capital outlays.

Why MphasiS- Why should i join MphasiS?:-


MphasiS focuses on both the personal and professional growth of the employee. A variety of roles and projects with different degrees of responsibility and authority foster the complete development of employees. Every employee has the freedom to define his or her career path in a work culture that supports initiative and drive. The environment is open, non-hierarchical and result-oriented. Responsibility levels straddle organizational boundaries and everyone has access to domain and technology experts around the globe.
 

Contact Details:

Address of MphasiS:-

MphasiS Limited
Bagmane Technology Park
Byrasandra, C.V. Raman Nagar
Bangalore 560 093, India
Tel: +91 80 4004 0404
Fax: +91 80 4004 9999


MphasiS (Applications)
102, Campus 1C, RMZ Millenia Business Park
143, Dr. MGR Road, North Veeranam Salai
Perungudi
Chennai – 600096, India
Tel: +91 44 6612 0000
Fax: 91 44 6612 2390

Infinity IT Park
Unit No. 101 & 201
Building No. 4
239, General A. K. Vaidya Marg, Dindoshi
Malad (East)
Mumbai 400 097, India
Tel:+91 22 6788 4000
Fax:+91 22 6788 4888

Marisoft, 15/1 - 15/6
Vadgaonsheri
Kalyani Nagar
Pune 411 014, India
Tel: +91 20 6609 5555
Fax: +91 20 6609 5556

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments