Headstrong Placement Paper December 2011Bangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyHeadstrong
  • Posted date on our Website31 October 2011

User Ratings

0
Here are the details of Headstrong Placement Paper December 2011 job in Headstrong. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Here you will find Headstrong Placement Paper December 2011, Pattern and Download questions of Headstrong Placement Paper December 2011 with Answers & Solutions.

Headstrong Placement Paper December 2011:-

1. What is the output of the program, if integer occupies 2 bytes memory?
union
{
int a;
char b;
char c[10];
}u1;
void main()
{
int l=sizeof(u1);
printf("%d",l);
getch();
}
// A. 13
// B. 10
// c. 16
// D. None of the above

Ans: B. 10

2.What will be the result of executing the following statement
int i=10;
printf("%d %d %d",i,++i,i++);
a).10 11 12
b).12 11 10
c).10 11 11
d).result is OS dependent
e).result is compiler dependent

(Ans is e)

3. (9321 + 5406 + 1001) ÷ (498 + 929 + 660) = ?

(A) 13•5
(B) 4•5
(C) 16•5
(D) 7•5

Ans : (D)

4. 561204 ×58 = ? ×55555

(A) 606
(B) 646
(C) 586
(D) 716

Ans : (C)


5. My rack contains 8 Red colour ties, 13 violate colour ties,10 Blue colour ties, 5 Pink colour ties, 4 green colour ties. If electricity gone and i want at least two ties of same colour then how many ties i should take out from my rack?

Ans : 6 ties.

6. The very first process created by the kernal that runs till the kernal process is halts is

a) init
b) getty
c) both (a) and (b)
d) none of these

Ans. (a)


7. A is an integer. Dividing 89 & 125 gives remainders 4 & 6 respectively. Find a ?
     
Ans: 17

8. A boy has Rs 2. He wins or loses Re 1 at a time If he wins he gets Re 1 and if he loses the game he loses Re 1. He can loose only 5 times. He is out of the game if he earns Rs 5. Find the number of ways in which this is possible?

Ans. 16

9. If there are 1024*1280 pixels on a screen and each pixel can have around 16 million colors Find the memory required for this?

Ans. 4MB

10. fresh mango consists of 70% water and dry mango consists of 10% water then 20Kg of fresh mango is equivalent to how much of dry mango

Ans: 6.66 kg

About Headstrong:-

Headstrong is a global IT consulting firm with a specialized focus in financial services. In particular, it is the world's leading offshore outsourcing company focused in the capital markets and securities industry space.

Headstrong has deep domain knowledge and proven expertise in verticals like asset and wealth management, mortgages, reference data, securities financing, prime brokerage, derivatives and compliance and risk. Range of services span the complete value chain, from high-end consulting to application outsourcing to product development to operations management.

Working at Headstrong - Why should i join Headstrong?:-

Headstrong has been rated the No. 1 overall vendor in Financial Markets Information Technology Outsourcing by the prestigious Black Book of Outsourcing Research Group. It was cited a top leader in financial outsourcing in The 2010 Global Outsourcing 100 List; was ranked in the 2010 FinTech list of the world's best financial services companies; was recognized the Best Mid-sized Business Process Outsourcing (BPO) Company of the Year at the third International ICT Awards, Philippines 2009; and has been quoted in numerous specialist reports by analysts like Gartner, Everest, Forrester, Celent, Tabb Group and TowerGroup.

Headstrong's model of specialization in the financial industry has yielded sustained year-on-year growth in earnings, profitability and market recognition. Headstrong operates in 8 countries with over 3000 employees. Outsourcing services are provided from three offshore centers in Noida, Bangalore and Manila and 'near-shore' centers in the US.
 

Contact Details:

Address of Headstrong:-

Bangalore

5th Floor, Salarpuria Touchstone
Marathahalli - Sarjapur Outer
Ring Road, Varthur Hobli
Bangalore 560 103, India
Ph:- +91.80.41982000

Hyderabad

Level 7, Servcorp, Maximus Towers,
Building 2A ,Mindspace Complex,
IT Raheja Park
Madhapur, Hi-Tech City
Hyderabad ? 500 081, India
Ph:- +91-040-4431-9732

Noida

D-4, Sector 59
Noida 201307
Uttar Pradesh
India
Ph:- +91-120-4074000

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments