January 2012 Accenture Placement PaperMumbai

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyAccenture
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

5 out of 5 based on 3 Ratings.
Here are the details of January 2012 Accenture Placement Paper job in Accenture. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Tech Accenture Placement Paper January 2012. Here you will find Accenture Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

January 2012 Accenture Placement Paper:-

1. Some guy holding a glass of wine in his hand looking around in the room says, "This is same as it was four years ago, how old are your two kids now?" Other guy says "Three now, Pam had one more in the meanwhile." Pam says, "If you multiply their ages, answer is 96 and if you add the ages of first two kids, addition is same as our house number." The first guy says, "You are very smart but that doesn't tell me their ages." Pam says, "It's very simple, just think." What are the ages of three kids?

Ans: 8, 6, 2

2. My rack contains 8 Red colour ties, 13 violate colour ties,10 Blue colour ties, 5 Pink colour ties, 4 green colour ties. If electricity gone and i want at least two ties of same colour then how many ties i should take out from my rack?

Ans : 6 ties.

3. Two trains leaving from two station 50 miles away from each other with costant speed of 60 miles per hour, approaches towards each other on diffrent tracks. if lenght of each train is 1/6 mile. when they meet How much time they need to pass each other totally?

ANS : 10 sec. ( not sure)

4. A man walks east and turns right and then from there to his left and then 45degrees to his right. In which direction did he go

Ans. North west

5. A man shows his friend a woman sitting in a park and says that she the daughter of my grandmother's only son. What is the relation between the two

Ans. Daughter

6. water is continuously poured from a reservoir to a locality at the steady rate of 10,000 liters per hour. When delivery exceeds demand the excess water is stored in a tank. If the demand for 8 consecutive three-hour periods is 10000,10000,45000,25000,40000,15000,60000 and 35000 liters respectively, what will be the minimum capacity required of the water tank (in 1000 litres) to meet the demand?

a)10 b)30 c)40 d)50

ans:c)40

7. if 5 tomatoes are worth 8 oranges,5 oranges are worth 4 apples, 7 apples are worth 3 pineapples and 7 pineapples cost rs.203,then he approx price of each tomato is

a.16    b.5   c.19   d. none of theses

ans: a.16

8. the radius of the circle is reduced from 5cm to 4cm then the % change of area .

Ans: 36%

9.two workers can type two pages in two minuets then how many persons can type 18 pages in 6 minuets

Ans: 6

10. X is min of { n+5,6-n} then what is the min of X if,0 <1?

Ans 5.5

About Accenture:-

Accenture is a global management consulting, technology services and outsourcing company. Combining unparalleled experience, comprehensive capabilities across all industries and business functions, and extensive research on the world’s most successful companies, Accenture collaborates with its clients to help them become high-performance businesses and governments. At Accenture you can join ranks with approximately 204,000 people in more than 120 countries and work with clients in nearly every major industry worldwide, including 96 of the Fortune Global 100, more than three-quarters of the Fortune Global 500 and government agencies around the world. Find out more about Accenture’s different areas of business, specifically in Consulting, Technology and Outsourcing, as well as how they get involved in communities around the world.

Working at Accenture - Why Should i Join Accenture?:-

Variety, teamwork and growth keep people here as they build their careers. A career in Accenture translates into continual opportunities to expand on what you can do as we help clients become high-performance businesses and governments. This is your starting point for learning more about whether Accenture might be the right place for you.

Accenture employees offer a wide range of skills and backgrounds—a vital ingredient in our recipe for high performance. Choose the skills that you are interested in to learn more about career path options.

Contact Details:

Address of Accenture:-

Accenture
A1- Godrej Industries Complex
Off Eastern Express Highway
Vikhroli (East)
Mumbai – 400079
Tel: +91 22 67380300
Fax: +91 22 67380301

http://careers3.accenture.com/

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

  • hello sir,i am dhivya bharathi.iwant to myself as an employee on accenture organisation. L.DHIVYA BHARATHI, on 19-01-2012 Report Abuse
Click to See more Comments