January 2012 Bank of America Placement PaperMumbai

  • CategoryBanking
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyBank of America
  • Posted date on our Website21 October 2011

User Ratings

4 out of 5 based on 4 Ratings.
Here are the details of January 2012 Bank of America Placement Paper job in Bank of America. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Bank of America Placement Paper. Here you will find Bank of America Placement Paper Pattern and Download questions of Bank of America Placement Paper with Answers & Solutions.

January 2012 Bank of America Placement Paper:-

1. The average between a two digit number and the number obtained by interchanging the digits is 9.  What is the difference between the two digits of the number?
   
(a) 8
(b) 2
(c) 5
(d) Cannot be determined
(e) None of these
   
Ans: ( d ) Cannot be determined

2. A circle and a rectangle have the same perimeter.  The sides of the rectangle are 18 cm and 26 cm.  What will be the area of the circle?
   
(a) 88 cm2
(b) 1250 cm2
(c) 154 cm2
(d) 128 cm2
(e) None of these
   
Ans: ( e ) None of these

3. The difference between a number and its three-fifth is 50.  What is the number?
   
(a) 75
(b) 100
(c) 125
(d) 80
(e) None of these
   
Ans: ( c ) 125

4. A piece of road is one kilometer in length. We have to supply lamp posts. One post at each end, distance between two consecutive lamp posts is 25 metres. The number of lamp posts required is—

(A) 41
(B) 51
(C) 61
(D) 42

Ans : (A)

5. There are 800 students in a class. On one particular day, if 1/10th of the students were absent, how many students were present ?

(A) 700
(B) 650
(C) 720
(D) 750

Ans : (C)

6. The quotient in a division is 403. The divisor is 100 and the remainder is 58, the dividend is—

(A) 40458
(B) 34058
(C) 43058
(D) 40358

Ans : (D)

7. A labourer was engaged for 25 days on the condition that for every day, he works, he will be paid Rs. 2 and for every day, he is absent he will be fined 50p. If he receives only Rs. 37•50, find the no. of days he was absent—

(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) 4

Ans : (A)

8. From the alternatives, select the set which is most like the given set. Given set (23, 29, 31)—

(A) (17, 21, 29)
(B) (31, 37, 49)
(C) (13, 15, 23)
(D) (41, 43, 47)

Ans : (D)

About Bank of America:-

Bank of America N.A. (Bank of America) is incorporated in the USA, and operates through its branches in India. It commenced operations in India through its Mumbai branch in 1964. Bank of America offers a comprehensive suite of financial products and solutions to top Indian Corporates, Multinationals, Multilateral agencies & Foreign Government entities and Financial Institutions.

The bank has its India headquarters in Mumbai, with five branch offices across Mumbai, New Delhi, Kolkata, Chennai, and Bangaluru. With an India presence for nearly five decades, Bank of America is committed to it's clients in India and has a well established track record and market expertise in Indian financial markets.

Working at Bank of America - Why should i join Bank of America:-

Bank of America create opportunities for customers to buy a home, to attend college, or to retire with security. Bank of America create opportunities for all of us to build stronger communities in which to live and work. And, we also create opportunities for our associates to fulfill their personal and professional potential.
 

Contact Details:

Bangalore

5th Floor, B Wing
Salarpuria Windsor
No.3, Ulsoor Road
Bangaluru (Bangalore),
Karnataka 560 042
Tel: +91.80.6648.4300
Fax: +91.80.6648.4301

New Delhi

1st and 2nd Floor, DLF Centre
Sansad Marg
New Delhi 110 001
Tel: +91.11.23715565
Fax: +91.11.23714042748,

Chennai

Anna Salai
Chennai, Tamil Nadu 600 002
Tel: +91.44.28523856
Fax: +91.44.28522550

Kolkata

JK Millennium Centre
Block B, 46 D, Jawaharlal Nehru Road
Kolkata, W. Bengal 700 071
Tel: +91.33.22883388
Fax: +91.33.22884488

Mumbai

Express Tower
Ground, First and 16th Floor
Nariman Point
Mumbai, Maharashtra 400 021
Tel: +91.22.66323000
Fax: +91.22.22870981

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments