January 2012 Capgemini Placement PaperBangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyCapgemini
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

3 out of 5 based on 7 Ratings.
Here are the details of January 2012 Capgemini Placement Paper job in Capgemini. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Capgemini Placement Paper January 2012. Here you will find Capgemini  Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

January 2012 Capgemini Placement Paper:-

1. If Log2 x - 5 Log x + 6 = 0, then what would the value / values of x be?

Ans.. x = e2 or e3.

2.A man ate 100 bananas in five days, each day eating 6 more than the previous day. How many bananas did he eat on the first day?

Ans.. Eight.

2. If it takes five minutes to boil one egg, how long will it take to boil four eggs?

Ans.. Five minutes.

3.Three pipes, A, B, & C are attached to a tank. A & B can fill it in 20 & 30 minutes respectively while C can empty it in 15 minutes. If A, B & C are kept open successively for 1 minute each, how soon will the tank be filled?

Ans.167 minutes.

4.A person walking 5/6 of his usual rate is 40 minutes late. What is his usual time?

Ans.. 3 hours 20 minutes.

5. Output of the following program is
main()
{int i=0;
for(i=0;i<20;i++)
{switch(i)
case 0:i+=5;
case 1:i+=2;
case 5:i+=5;
default i+=4;
break;}
printf("%d,",i);
}
}

a) 0,5,9,13,17
b) 5,9,13,17
c) 12,17,22
d) 16,21
e) Syntax error

Ans. (d

6. What is the output in the following program
main()
{char c=-64;
int i=-32
unsigned int u =-16;
if(c>i)
{printf("pass1,");
if(c
printf("pass2");
else
printf("Fail2");
}
else
printf("Fail1);
if(i
printf("pass2");
else
printf("Fail2")
}

a) Pass1,Pass2
b) Pass1,Fail2
c) Fail1,Pass2
d) Fail1,Fail2
e) None of these

Ans. (c)

7. In the process table entry for the kernel process, the process id value is
(a) 0
(b) 1
(c) 2
(d) 255
(e) it does not have a process table entry

Ans. (a)

About Capgemini:-

Capgemini is headquartered in Paris, France and operates in more than 35 countries. With over 100,000 people in North and South America, Europe and the Asia Pacific regions, Capgemini is above all a people company. In India, Capgemini is close to 30,000 people strong and services over 400 clients globally and in the Indian market.

Capgemini offers the full spectrum of services from Consulting to Technology and Outsourcing Services from India including Business and Technology Consulting, Custom Software Development, ERP and System Integration, Application Management, Infrastructure Management and Business Process Outsourcing (BPO).


Why Capgemini- Why Should i join Capgemini?:-

Capgemini offers you the freedom to be outstanding. Capgemini is a global team, whose expertise and cooperative approach help us realize our clients' objectives.

By joining Capgemini, you can live and breathe the excitement of working with some of the top firms on the globe, while staying at the cutting edge of technology.

Contact Details:

Address of Capgemin:-

Mumbai

SEP2-B3, Godrej Industries Complex
Eastern Express Highway, Vikhroli
Mumbai-400079
Telephone: +91 22 6755 7000
Fax: +91 22 6755 7100
   
Hyderabad

IT Park 1, Gachibowli
Hyderabad-500032
Telephone: +91 40 2312 6000

Bangalore

7th Flr, Campus 1B/RMZ Ecospace
Outer Ring Road
Bellandur Village
Bangalore-560037
Telephone: +91 80 6656 7000

Chennai

455 Anna Salai
Teynampet
Chennai-600018
Telephone: +91 44 6633 1000

Kolkata

Special Economic Zone - IT/ITES
Plot No.1 2 & 3, New Town
Rajarhat District
Kolkata-700156
Telephone: +91 33 6621 5000
   
Pune

A-1, Technology Park
MIDC Talwade
Pune-412114
Telephone: +91 20 2760 1000


Gurgoan

9th Flr, Building No.10B
DLF Cyber City
Phase II, Gurgaon
Haryana-122002
Telephone: +91 124 3984000

http://www.in.capgemini.com/careers/

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments