January 2012 Deloitte Placement PaperMumbai

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyDeloitte
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

4 out of 5 based on 2 Ratings.
Here are the details of January 2012 Deloitte Placement Paper job in Deloitte. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Deloitte Placement Paper January 2012. Here you will find Deloitte Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

January 2012 Deloitte Placement Paper:-

1. Four of the following five are similar in some respects.

Find the odd one.

1) C4
2) *V
3) d1
4) ?L
5) K©

Ans:- 4

2. If a new series is formed with the first half of series I and second half of series II, which element will be fifth to the right of eighteenth element from the right in the new series?

1) d
2) R
3) L
4) N
5) None of these

Ans:- 2

3. If K means ×, H means ÷, M means + and N means -, then what is the value of 13 K 7 H 22. 75 M 27 N 13?

1) 19
2) 22
3) 18
4) 17
5) None of these

Ans:- 3

4. How many pairs of letters are there in the word PRIMOGENITURE which have the same number of letters between them as in English alphabet?

1) More than ten
2) Nine
3) Eight
4) Seven
5) None of these

Ans:- 1

5. (31569 + 2488 +47936) - (227 x 96) =?

1) 61251
2) 60201
3) 62506
4) 60205
5) None of these

Ans:- 2

6. Manish goes 7 km towards South-East from his house, then he goes 14 km turning to West. After this he goes 7 km towards North West and in the end he goes 9 km towards East. How far is he from his house?

(A) 5 km
(B) 7 km
(C) 2 km
(D) 14 km
(E) None of these

Ans : (A)

7. Laxman went 15 kms from my house, then turned left and walked 20 kms. He then turned east and walked 25 kms and finally turning left covered 20kms. How far was he from his house.

(A) 5 kms
(B) 10 kms
(C) 40 kms
(D) 80 kms
(E) None of these

Ans : (D)

8. A jogger wants to save ?th of his jogging time. He should increase his speed by how much %age.

Ans: 33.33 %
  
9. A is an integer. Dividing 89 & 125 gives remainders 4 & 6 respectively. Find a ?
     
Ans: 17

10. How many 1's are there in the binary form of 8*1024 + 3*64 + 3

Ans. 4

About Deloitte:-

“Deloitte” is the brand under which tens of thousands of dedicated professionals in independent firms throughout the world collaborate to provide audit, consulting, financial advisory, risk management, and tax services to selected clients. These firms are members of Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), a UK private company limited by guarantee. Each member firm provides services in a particular geographic area and is subject to the laws and professional regulations of the particular country or countries in which it operates. DTTL does not itself provide services to clients. DTTL and each DTTL member firm are separate and distinct legal entities, which cannot obligate each other. DTTL and each DTTL member firm are liable only for their own acts or omissions and not those of each other.

Why Deloitte - Why Shoul i join Deloitte?:-

One of the benefits of a career at Deloitte is the number of options you can explore. To learn more, explore the list of our office locations. The map based search is not inclusive of all office locations so if you are unable to find the location you are looking for, please use the text search option for a complete list.

If you're ready for a career with a dynamic organization in an environment that fosters professional development and career advancement, you're ready for Deloitte. With 170,000 people in over 140 countries, Deloitte member firms serve more than 80 percent of the world's largest companies as well as large national enterprises, public institutions and successful fast-growing companies.
 

Contact Details:

Address of Deloitte:-

Deloitte
1-8-384 & 385, 3rd Floor, Gowra Grand,
S.P. Road, Begumpet,
Secunderabad 500 003
Hyderabad   
Andhra Pradesh

Deloitte
Level 7, Tower B, Building 10,
DLF Cyber City, DLF City, Phase II,
Gurgaon 122 002    
Haryana


Deloitte Centre,
Anchorage II , 100/2 Richmond Road,
Bangalore 560 025    
Karnataka

Deloitte
264-265, Vaswani Chambers
Opp. Old Passport Office, Dr. Annie Besant Road, Worli
Mumbai 400 030

Deloitte
7th Floor, ASV N Ramana Tower
52, Venkatnarayana Road / T. Nagar
Chennai 600 017    
Tamil Nadu

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

  • i want Delloite HR interview questions for a job of an aticle.. please let me know for any relevant detals.. THANK U lalit pahuja, on 23-01-2012 Report Abuse

  • i want Delloite HR interview questions for a job of an aticle.. please let me know for any relevant detals.. THANK U lalit pahuja, on 23-01-2012 Report Abuse

  • i want Delloite HR interview questions for a job of an aticle.. please let me know for any relevant detals.. THANK U lalit pahuja, on 23-01-2012 Report Abuse
Click to See more Comments