January 2012 Headstrong Placement PaperBangalore

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationBangalore
  • CompanyHeadstrong
  • Posted date on our Website31 October 2011

User Ratings

4 out of 5 based on 1 Ratings.
Here are the details of January 2012 Headstrong Placement Paper job in Headstrong. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Here you will find Headstrong Placement Paper January 2012, Pattern and Download questions of Headstrong Placement Paper January 2012 with Answers & Solutions.

January 2012 Headstrong Placement Paper:-

1.void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf("\n%d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}
Ans: 6

2.void main()
{
int i;
clrscr();
for(i=1;i<6;++i)
switch(i)
{
case 1:
case 2: printf("%d,",i++);break;
case 3: continue;
case 4: printf("%d,",i);
}
printf("%d",i);
getch();
}
Ans: 1,4,6

3. one bottle is half-full of oil and another bottle with twice the capacity is one quarter full of oil. if water is added so that both the bottles are full and the contents of both are then poured into a third bottle that is empty and large enough to hold the contents of both, what fractions of the contents in the third bottle is oil?

a)1/4 b)1/3 c)3/8 d)2/3

ans:b)1/3

4.
don and his wife each receive an 8 percent annual raise. if don receives a raise rs.800 and his wife receives a raise of rs. 840, what is the difference between their annual income after their raises?

a)40 b)460 c)500 d)540

ans:d)540

5. if an article with marked price of rs.400 is sold at successive discount of 10%,25% and 15%,what is the price the customer has to pay?

a.360 b.300 c.230 d.270

ans:c.230

6. the sides of a triangle are in the ratio 37.if the perimeter is 60 cms, the longest side is

a.7 b.30 c.28 d.14

ans: c.28

7. Sister's age is twice than that of the brother. If the brother's age is six, what is the sister's age after two years?

Ans: 14 Yrs.

8. Two lemons cost 10 cents. Then one and a half dozen cost

Ans: 90 cents

9. There are total 15 people. 7 speaks french and 8 speaks spanish. 3 do not speak any language. Which part of total people speaks both languages.

Ans: 1/5
 
10. A jogger wants to save ?th of his jogging time. He should increase his speed by how much %age.

Ans: 33.33 %

About Headstrong:-

Headstrong is a global IT consulting firm with a specialized focus in financial services. In particular, it is the world's leading offshore outsourcing company focused in the capital markets and securities industry space.

Headstrong has deep domain knowledge and proven expertise in verticals like asset and wealth management, mortgages, reference data, securities financing, prime brokerage, derivatives and compliance and risk. Range of services span the complete value chain, from high-end consulting to application outsourcing to product development to operations management.

Working at Headstrong - Why should i join Headstrong?:-

Headstrong has been rated the No. 1 overall vendor in Financial Markets Information Technology Outsourcing by the prestigious Black Book of Outsourcing Research Group. It was cited a top leader in financial outsourcing in The 2010 Global Outsourcing 100 List; was ranked in the 2010 FinTech list of the world's best financial services companies; was recognized the Best Mid-sized Business Process Outsourcing (BPO) Company of the Year at the third International ICT Awards, Philippines 2009; and has been quoted in numerous specialist reports by analysts like Gartner, Everest, Forrester, Celent, Tabb Group and TowerGroup.

Headstrong's model of specialization in the financial industry has yielded sustained year-on-year growth in earnings, profitability and market recognition. Headstrong operates in 8 countries with over 3000 employees. Outsourcing services are provided from three offshore centers in Noida, Bangalore and Manila and 'near-shore' centers in the US.
 

Contact Details:

Address of Headstrong:-

Bangalore

5th Floor, Salarpuria Touchstone
Marathahalli - Sarjapur Outer
Ring Road, Varthur Hobli
Bangalore 560 103, India
Ph:- +91.80.41982000

Hyderabad

Level 7, Servcorp, Maximus Towers,
Building 2A ,Mindspace Complex,
IT Raheja Park
Madhapur, Hi-Tech City
Hyderabad ? 500 081, India
Ph:- +91-040-4431-9732

Noida

D-4, Sector 59
Noida 201307
Uttar Pradesh
India
Ph:- +91-120-4074000

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments