October 2011 Tech Mahindra Placement PaperMumbai

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationMumbai
  • CompanyTech Mahindra
  • Posted date on our Website20 October 2011

User Ratings

5 out of 5 based on 2 Ratings.
Here are the details of October 2011 Tech Mahindra Placement Paper job in Tech Mahindra. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Tech Mahindra Placement Paper October 2011. Here you will find Tech Mahindra Placement Paper Pattern and Download questions with Answers & Solutions.

October 2011 Tech Mahindra Placement Paper:-

1. Find the output for the following C program

i=20,k=0;
for(j=1;j<i;j=1+4.(i/j))
{k+=j<10?4:3;
}
printf("%d", k);

Ans. k=4


2. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{int i =20,n;
for(n=0;n<=i;)
{int i=10;
i++;
}
printf("%d", i);

Ans.
i=20


3. A merchant sells an item at a 20 percent discount. but still makes a gross profit of 20 percent of the cost. What percent of cost would be gross profit on the item have been if it had been sold without the discount?

(A) 20% (B) 40% (C) 50% (D) 60% (E) 66.6%

Ans :c) 50%

4.Given that A,B,C,D,E each represent one of the digits between 1 and 9 and that the following multiplication holds:
A B C D E
X 4
E D C B A

5.what digit does E represent ?

a) 4
b) 6
c) 8
d) 7

Ans: c

6.What is the value of the expression (3^6) + (a^a)?

a) 3 b) 5 c) 6 d) a+18 e) None

Ans:-
5

7. What is the value assigned to the variable X if b is 7 ?
X = b>8 ? b <<3 : b>4 ? b>>1:b;

a) 7 b) 28 c) 3 d) 14 e) None

Ans:- 3

8. How many 1's are there in the binary form of 8*1024 + 3*64 + 3

Ans:- 4

9. water is continuously poured from a reservoir to a locality at the steady rate of 10,000 liters per hour. When delivery exceeds demand the excess water is stored in a tank. If the demand for 8 consecutive three-hour periods is 10000,10000,45000,25000,40000,15000,60000 and 35000 liters respectively, what will be the minimum capacity required of the water tank (in 1000 litres) to meet the demand?

a)10 b)30 c)40 d)50

ans:- C 40

10. Jhaveri invested in Upendra&Upendra,Celco and Winger shares at Rs. 300,Rs.200 and Rs.5 per share respectively. He bought 100 shares for Rs.1000.The number of Upendra&Upendra and Celco shares he bought are respectively

a)23.17   b)17,23   c)17,60   d)15,25

ans: b)17,23

About Tech Mahindra:-

Tech Mahindra is part of the US $7.1 billion Mahindra Group, in partnership with British Telecommunications plc (BT), one of the world’s leading communications service providers. Focused primarily on the telecommunications industry, Tech Mahindra is a leading global systems integrator and business transformation consulting organization. Tech Mahindra has recently expanded its IT portfolio by acquiring the leading global business and information technology services company, Mahindra Satyam (earlier known as Satyam Computer Services).

Tech Mahindra’s capabilities spread across a broad spectrum, including Business Support Systems (BSS), Operations Support Systems (OSS), Network Design & Engineering, Next Generation Networks, Mobility Solutions, Security consulting and Testing. The solutions portfolio includes Consulting, Application Development & Management, Network Services, Solution Integration, Product Engineering, Infrastructure Managed Services, Remote Infrastructure Management and BPO. With an array of service offerings for TSPs, TEMs and ISVs, Tech Mahindra is a chosen transformation partner for several leading wireline, wireless and broadband operators in Europe, Asia-Pacific and North America.

Why Tech Mahindra - Why should i join Tech Mahindra?:-

Tech Mahindra offers a fast-paced career with global exposure to best business practices and a chance to be at the forefront of cutting-edge technologies. It believe in a vibrant and open door approach where hierarchies do not matter. Tech Mahindra offers you one of the best environments for career development and progression. A strong performance culture and a fully automated in-house appraisal system ensure that your career is chalked out and defined in line with your individual growth, and the overall growth of the organization. So, if you're an achiever with a passion for setting and attaining goals, you'll find many opportunities for being recognised at Tech Mahindra.
 

Contact Details:

Address of Tech Mahindra:-

Pune

Tech Mahindra Limited
Sharda Centre, Off Karve
Road, Pune 411004, Maharashtra, India.
Telephone: +91 20 6601 8100
Fax: +91 20 2542 4466

Mumbai

Tech Mahindra Limited
Wing 1, Oberoi Estate Gardens, Chandivali,
Andheri (E), Mumbai 400 072,
Maharashtra, India.
Telephone: +91 22 6688 2000
Fax: +91 22 2847 8959


Bangalore

Tech Mahindra Ltd.
9 / 7 Hosur Road,
Bangalore - 560029
Tel: +91 80 40243000
Fax: +91 80 25527027

Chennai

Tech Mahindra Limited
No. 58, Sterling Regency,
Sterling Road, Nungambakkam,
Chennai - 600034
Tel: +91 44 6 621 6000
Fax: +91 44 2 825 3352

Hyderabad

Tech Mahindra Limited
Wing-2, 1st floor, "B" block,
Cyber Gateway, HITEC CITY,
Madhapur, Hyderabad 500081.
Tel: +91 40 4030 1300

Kolkata

Tech Mahindra Ltd
3rd and 4th floor, Bldg – Gamma
Bengal Intelligence Park,
Block EP& GP Sector –V
Salt Lake Sector V,
Kolkata - 700091, India
Tel: +91-33-40098100

Noida

Tech Mahindra Limited
A-7, Sector 64
Noida, 201 301
Tel: 0120-4096000

Chandigarh

Tech Mahindra Limited
'A' Block, 2nd Floor,
DLF Building, Chandigarh Technology Park,
Kishangarh, Chandigarh.
Tel: +91-172-6604444

http://careers.techmahindra.com/Forms/JobSearch.aspx

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

  • on 24th oct we have campus from your tech-mahindra so can you plss help me for my aptiutude,technical preparation. k.sobika, on 22-10-2011 Report Abuse
Click to See more Comments