Zep Infratech Placement Paper December 2012Noida - Delhi/NCR

  • CategoryIT
  • Sub CategoryPlacement Papers
  • LocationNoida - Delhi/NCR
  • CompanyZep Infratech
  • Posted date on our Website23 February 2012

User Ratings

0
Here are the details of Zep Infratech Placement Paper December 2012 job in Zep Infratech. This job or placement paper has been sourced from either company website or newspaper or other media and from students who appeared for this job. User is requested to verify the data before applying for the job.

Welcome to Zep Infratech Placement Paper 2012. Here you will find Zep Infratech Placement Paper Pattern and Download questions of Zep Infratech Placement Paper December 2012 with Answers & Solutions.

Zep Infratech Placement Paper December 2012:-

1. if a=2,b=4,c=5 then a+b c c a+b

a) 1
b) 11/30
c) 0
d) -11/30
e) -1

Ans: b

2. 10^2(10^8+10^8) = 10^4

a) 2(10)^4
b) 2(10)^6
c) 10^8
d) 2(10)^8
e) 10^10

Ans: b

3. Worker W produces n units in 5 hours. Workers V and W, workers independently but at the same time, produce n units in 2 hours. how long would it take V alone to produce n units?

a) 1 hr 26 min
b) 1 hr 53 min
c) 2 hr 30 min
d) 3 hr 30 min
e) 3 hr 20 min

Ans: d (e)

4. if q <> 0 and k = qr/2 -s, then what is r in terms of k,q,s?

a) 2k+s
b) 2sk
c) 2(k-s)
d) 2k+sq
e) 2(k+s)

Ans: e

5.Preproconia.. does not do which one of the following

(a) macro
(b) conditional compliclation
(c) in type checking
(d) including load file

Ans. (c)

6.like from height of 8 mts on ball fell down and each time it bounces half the distance back. so what will be the distance travelled

Ans:- 24 (sure) like 8+4+4+2+2+1+1+0.5+0.5+ and etc .. answer is not 20

7.like 6 cubes are arranged adjacently and given the perimeter and asked to find the perimeter of one cube.

Ans:- if x is the total perimeter then (x/14)*4 leads to the answer. but check it once u will be having plenty of time. answer is 52 (13*4)

8. some data is given like this 10kmph in still water ship took some x mins and downstream some y mins in same time what is the stream value .... (q is not exat)

Ans:- 3 (not sure)

9.some average problem like 16 students average weight and teacher joins them ....

Ans:- 23 (sure) do this (16x+40)/(x+1) will give the value.

10. If J occurs which must have occurred

(a) E
(b) either B or C
(c) both E F
(d) B
(e) both B and C

Ans. (b)

About Zep Infratech:-

Zep Infratech is an ISO 9001: 2008 and ISO 14001: 2004 certified company headquartered at Noida, near New Delhi, India. It is one of the Leading Companies offering a wide array of Products & Services for Infrastructure and Telecom Networks.

Zep Infratech cover the entire range of telecom services including Installation, commissioning and Integration of telecom equipments, Operations & Maintenance, OSS-BSS and Applications & Program Management,Outsource of the trained telecom technical professional to the leading telecom companies.

Why Zep Infratech - why shoud i join Zep Infratech?:-

Zep Infratech provide fast growth, freedom to work,professional environment and high responsibility early in one's career as well as multiple avenues to reach the top.
 

 

Contact Details:

 

Zep Infratech ltd
B-193-A, Phase II, NOIDA-201 305 (U.P.) (INDIA)
Tel:+91-120-2563480 to 83
Fax:+91-120-2563485

 

(Disclaimer : This Job or placement paper has been sourced from various sources like print media, Job consultants, past candidates, our users and/ or Company website. The posted date above means the date on which the Job was posted on our site and not on the company site. Users are advised to check with the company for latest requirements before applying for the job. Our website will not be responsible for any loss to the company or the candidate. We have no relation with the company and are not responsible for the validity of this Job. We donot charge the company or candidate or any student anything. If the respective company has any issue with the data provided or they want this particular job or placement paper to be removed they can write into us at infinitecourses@gmail.com)

Comments / Reviews / Queries On

Click to See more Comments